bannerinsta greek 1 300x300 1
slider Ανακοινώσεις Γενικά Για Γονείς - Μαθητές Διαγωνισμοί Δραστηριότητες Εκπαιδευτικά προγράμματα - όμιλοι Εργασίες Μαθητών Νέα ομίλου Ραδιοφωνίας Όμιλοι 2023 - 2024 Όμιλοι Καινοτομίας

Ψηφοφορία Ακροατών Μαθητικού διαγωνισμού “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2024”

bannerinsta greek 1 300x300 1Έφτασε η ώρα της ψηφοφορίας για το Βραβείο Ακροατών του Μαθητικού Διαγωνισμού ραδιοφωνικού μηνύματος “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2024” με θέμα “Η δύναμη της φιλίας”.

Ο Όμιλος Ραδιοφωνίας του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Καρδίτσας παίρνει μέρος με τις ακόλουθες συμμετοχές:

 

  1. Φιλία – 1ο Γυμνάσιο Καρδίτσας και
  2. “Φιλία: Πέρα από Σύνορα και Γλώσσες” – 1ο Γυμνάσιο Καρδίτσας

 

Για να ψηφίσετε, θα χρειαστεί να κάνετε “Σύνδεση” στο European School Radio. Εάν δεν έχετε ήδη λογαριασμό, μπορείτε να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στη Google ή να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό “Επισκέπτη” μέσω της επιλογής “Εγγραφή/Επισκέπτης”.

Σημείωση: Οι εκπαιδευτικοί και μαθητές/τριες από Ελλάδα μπορούν να συνδέονται και να ψηφίζουν μέσω του λογαριασμού τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

 

Ο σύνδεσμος για να ψηφίσετε είναι ο ακόλουθος:

https://vote.europeanschoolradio.eu/vote/1/spot?fbclid=IwAR0x1257th3vIJozZ3uWbxFwan6SGZCY_8X0ETqoJjMNy2cuWqmmYyyldhQ

Οδηγίες για την ψηφοφορία: Μπαίνετε στη σελίδα της ψηφοφορίας, επιλέγετε ταξινόμηση “Με likes (φθίνουσα)”, βρίσκετε τα ραδιοφωνικά μας μηνύματα, τα ακούτε και πατάτε την καρδιά που θα εμφανιστεί δίπλα τους για να καταμετρηθεί η ψήφος σας.

Λήξη ψηφοφορίας: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024.

Αν θέλετε, διαδώστε το σύνδεσμο και τους κωδικούς συμμετοχής μας!

Σας ευχαριστούμε πολύ!