etwinning logo
e Twinning Spring customs of my area Εκπαιδευτικά προγράμματα - όμιλοι

Συμμετοχή του σχολείου μας στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα eTwinning με τίτλο: “Spring customs of my area” – Ψηφοφορία λογότυπου προγράμματος

Το σχολείο μας συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Ηλεκτρονικής αδελφοποίησης σχολείων eTwinning με τίτλο: “Spring customs of my area” (“Ανοιξιάτικα έθιμα της περιοχής μου”).

Σκοπός του προγράμματος είναι οι μαθητές: 1. να αναζητήσουν στοιχεία και να μιλήσουν για τα ανοιξιάτικα έθιμα της περιοχής τους σε σχέση με τον εορτασμό του Πάσχα, την 1η Μαΐου ή άλλα έθιμα, 2. να αναπτύξουν δεξιότητες δημιουργικής και κριτικής σκέψης και 3. να εξοικειωθούν με τη χρήση τεχνολογικών εργαλείων.

Στο πρόγραμμα, το οποίο ιδρύθηκε από το σχολείο μας, σε συνεργασία με το Ελληνικό Δημοτικόetwinning logo Σχολείο Φρανκφούρτης (Γερμανία), συμμετέχουν επίσης: το Μουσικό Γυμνάσιο Καρδίτσας, το 5ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας, το 10ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας, το Δημοτικό Σχολείο Ιτέας Καρδίτσας, το Δημοτικό Σχολείο Λεονταρίου Καρδίτσας, το 7ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας και το Palatul Copiilor Galati (Ρουμανία).

Αυτή την περίοδο είναι σε εξέλιξη η ψηφοφορία του λογότυπου του προγράμματος. Κάθε σχολείο δημιούργησε το δικό του λογότυπο. Δείτε τη σελίδα ψηφοφορίας εδώ και ψηφίστε, αν θέλετε, το λογότυπο που προτιμάτε ως την Κυριακή 21 Μαΐου 2023 και ώρα 23:59.